Prosjekter
 
Sømåen Tradisjonshandverk AS (STAS), har bla. fått oppdraget med å restaurere bygningene på Gutulisetra i Engerdal Kommune. STAS har også utført tilstandsrapporter på disse bygningene. Dette er et spesielt oppdrag som STAS er stolt over å ha fått. Arbeidene i Gutulia vil pågå over flere år, og dreier seg både om små og større prosjekter. I skrivende stund så er arbeidet med steimuren på seterstua på Oppåvollen igang.

Smithsetra er et annet prosjekt som har pågått over flere år, der STAS har gjort mye av arbeidet, samt at eier selv har lagt en betydelig innsats. Smithsetra har fått støtte fra Norsk Kulturminnefond, Hedmark Fylkeskommune og Engerdal Kommune. Det er blant annet gjennomført kurs i legging av stikketak på Smithsetra.

Mandfloen i Trysil er en gammel husmannsplass, der STAS i samarbeid med Henrik Josefsson gjør arbeidet med istandsetting.
 
 

 

 
 Kontakt info 
Sømåen Tradisjonshandverk AS 
Sømåen Tradisjonshandverk AS holder til lengst nord i Hedmark fylke, i Engerdal Kommune. Sømådalen er ei trivelig grend med barnehage, skole,og butikk. Grenda har ca 80 ihuga innbyggere med smått og stort.
 
 
 
Henning Søndmør
Daglig leder
Mobil +4741696008    
E-post: hsondmor@bbnett.no


Karl Ove Søndmør
Mobil +4790946049
E-post:


Svein Joten
Mobil +4790681656
E-post: svein.joten@gmail.com


Oddgeir Riseth
Mobil +4795974104
E-post: oriseth@gmai.com
Get Directions
Sømåen Tradisjonshandverk AS
Kartdata ©2014 Google
Karta
Satellit
Lat=62.10364 , Lon=11.64262
 
 
 
 


 

© LightWeb