Om oss
Sømåen Tradisjonshandverk AS ble stiftet januar 2008. Daglig leder er Henning Søndmør, med Karl Ove Søndmør som styreleder. Med i den daglige drifta er også Svein Joten og Oddgeir Riseth, som er selvstendig næringsdrivende.
 
 
Kompetanse
Sømåen Tradisjonshandverk AS har kunnskap innen lafting, restaurering/istandsetting av gamle tømmer hus og generelt snekkerarbeid.

Henning Søndmør har utdannelse fra Bygghantverkskolan DaCapo Hantverkskola i Mariestad, Sverige. Dette er en toårig utdannelse innen bygghantverk, der hovedfokuset er på gamle arbeidsteknikker. Les mer om skolen her
Henning har også jobbet i Stokk & Stein i Lom.

Karl Ove Søndmør har livslang erfaring med å bygge opp å drive gard, og har etter at han ga seg som gardbruker jobba med lafting og restaurering på heltid. Karl Ove har hovedansvaret for laftinga i firmaet.

Svein Joten er selvstendig næringsdrivende, men jobber fast i samarbeid med Sømåen Tradisjonshandverk. Svein har bred erfaring innen spesielt snekkering, og er den i firmaet som har hovedansvar for dette. Svein har fagbrev som tømrer.I tillegg til jobben som snekker/lafter driver Svein gard med sau.

Oddgeir Riseth er selvstendig næringsdrivende, og jobber for Sømåen Trad. Oddgeir har mesterbrev, og bakgrunn frå Fagskolen på Gjøvik. Bor i Svukuriset på østsida tå Femund.

Kjell Erik Joten er mjølkbonde og jobber av og til for Sømåen Tradisjonshandverk i ledige stunder som altmuligmann. Kjell Erik gjør det meste fra å legge fliser til å spikre panel.

 

 
 Kontakt info 
Sømåen Tradisjonshandverk AS 
Sømåen Tradisjonshandverk AS holder til lengst nord i Hedmark fylke, i Engerdal Kommune. Sømådalen er ei trivelig grend med barnehage, skole,og butikk. Grenda har ca 80 ihuga innbyggere med smått og stort.
 
 
 
Henning Søndmør
Daglig leder
Mobil +4741696008    
E-post: hsondmor@bbnett.no


Karl Ove Søndmør
Mobil +4790946049
E-post:


Svein Joten
Mobil +4790681656
E-post: svein.joten@gmail.com


Oddgeir Riseth
Mobil +4795974104
E-post: oriseth@gmai.com
Get Directions
Sømåen Tradisjonshandverk AS
Kartdata ©2014 Google
Karta
Satellit
Lat=62.10364 , Lon=11.64262
 
 
 
 


 

© LightWeb